Nga përshkrimi zyrtar i filmit në Netflix tregohet se: “Pas sulmit që i bëhet një gruaje të re në qytetin bregdetar, një ekspert i sigurisë së shtëpive dhe familja e tij mbërthehen në një situatë sekreteve dhe gënjeshtrash të fuqishme”.

Nëse të intrigoi, shikoje këtë fundjavë. Dhe shikoje tek Filma123.cc